De Beren opent zaak in Bogaard stadscentrum

Het Bogaard stadscentrum is sinds donderdag weer enkele ondernemers rijker.  Aan de Prinses Beatrixlaan 937 openden Marjolein Mens en Julian Schuurmans een afhaal- en bezorglocatiezaak van het beproefde concept De Beren. Vroeger bekend om de snelle hap en grote porties. Daar is nog niet veel aan veranderd, maar het is momenteel meer dan dat. En zeker in de nieuwe vestiging in Rijswijk.

“We hebben op ons menu ook een smakelijke steak of zalmfilet staan”, vertelt Marjolein Mens in het drukbezochte établissement. Nog niet vol met klanten, maar vooral met familie en vrienden die samen met Marjolein en Julian de officiële opening vieren. “Behalve de gerechten en kwaliteit waar  De Beren voor staat, willen wij ook net even dat extra’s brengen. We zijn momenteel aan het kijken of we een driegangenbox kunnen aanbieden zodat de klant thuis een beleving heeft van ‘uit eten’.” Terwijl Julian nog druk is met de laatste voorbereidingen voor de officiële opening laat Marjolein weten wat haar rol is. “Ik ben bij De Beren marketingmanager. En dat blijf ik ook doen in Rotterdam. Ik zal hier indien nodig ook gaan assisteren en zeker de komende dagen en weekend wanneer we toch een behoorlijke drukte verwachten.” De in Berkel en Rodenrijs woonachtige Marjolein en Julian mijmerden enkele maanden geleden over het beginnen van een eigen onderneming. Het concept van De Beren leek hen het beste. Op het moment dat ze dat aangaven bij de leiding van De Beren bleek deze locatie vrij te komen. En Rijswijk was voor ons ook één van de locaties waar we graag wilden zitten. De plannen werden snel besloten en we konden aan de slag.“

“De Beren werkt veel met data”, vervolgt Marjolein. “En het blijkt dat deze locatie centraal in Rijswijk ligt, met de meeste bewoners. Het is mooi dat deze locatie nu in ontwikkeling is met de woningbouw. Commercieel gezien natuurlijk heel interessant. We gaan eerst proefdraaien met adressen op de dichtstbijzijnde postcodes en na verloop van tijd kunnen we dat uitbreiden. Ik vraag dan ook iedereen even op de website te kijken met welke postcodes we beginnen. Maar er kan hier natuurlijk ook worden afgehaald. We hebben hier ook voldoende ruimte voor ons ‘wagen’park. We maken voor de bezorging gebruik van vijf fietsen en twee scooters. Alle elektrisch natuurlijk. De bezorgers komen allen uit de directe omgeving. Dat geeft een leuk teamgevoel. Echt Rijswijks.”

Voor meer informatie over de De Beren in Rijswijk, ga naar: HIER

Volg de ontwikkelingen
in de BouwApp

Apple Bouwapp - Bogaard stadscentrum
Google Bouwapp - Bogaard stadscentrum