Lockdown: Essentiële winkels geopend en Click & Collect bij niet essentiële winkels

Beste bezoekers,

Gedurende deze lockdown blijven de essentiële winkels voor jullie geopend. Voor al de dagelijkse boodschappen staan de winkelteams van deze winkels voor jullie klaar. In onze ruime supermarkten winkel je veilig en rustig. Dankzij de parkeeractie van de supermarkten parkeer je ook nog eens gratis! Het lekkerste stukje vlees voor de Kerstdagen haal je natuurlijk bij de slager en ook voor de vers gebrande noten blijf je welkom in Bogaard stadscentrum. Wees voorbereid: Kom zoveel mogelijk alleen en bij voorkeur op de rustige momenten van de dag. Draag een mondkapje en houd 1,5 meter afstand.

Bij de niet essentiële winkels is het bestellen en afhalen van aankopen wellicht mogelijk. Kijk op de website van deze winkels voor alle informatie. Zodra er meer bekend is over deze optie bij onze winkels zullen wij die informatie hier met jullie delen.

Tot slot: Deze lockdown betekent een harde klap voor onze ondernemers in Bogaard stadscentrum. We bouwen met elkaar hard aan een nieuw en levendig centrum. Volgend jaar zal er ook daadwerkelijk begonnen worden met de eerste verbouwingen.  Uiteindelijk wordt Bogaard stadscentrum uitgebreid met zo’n 2.500 nieuwe mooie woningen, veel groen én actieve ondernemers voor de dagelijkse boodschappen aangevuld met mooie aansprekende winkels die hier soms al jaren gevestigd zijn. Waar mogelijk roepen we jullie op om onze ondernemers te steunen. Wellicht nu middels de click & collect mogelijkheden, maar vooral ook ná de lockdown. Stel een aankoop uit als die straks lokaal kan worden gedaan. Kom straks, wanneer het weer kan, een keertje extra. Want ook volgend jaar organiseren juist onze ondernemers graag weer aansprekende evenementen voor jullie zoals de Kidshelden, Prinsen en Prinsessendag, Haloween en natuurlijk het “Wakker zingen van Sinterklaas”.

Namens alle ondernemers van Bogaard stadscentrum: Maak er ondanks alles mooie en warme feestdagen van met elkaar!

Terug naar alle berichten

Volg de ontwikkelingen
in de BouwApp

Apple Bouwapp - Bogaard stadscentrum
Google Bouwapp - Bogaard stadscentrum