Kom ook naar de Prins en Prinsessendag in Bogaard stadscentrum en voel je als een echte Prins of Prinses!

Op zaterdag 26 maart is het weer zover! Die dag komen alle Prinsen & Prinsessen uit de hele omgeving naar Bogaard stadscentrum voor hún dag van het jaar!

Als echte Prinsen en Prinsessen worden jullie onthaald in het centrum, ga op de foto met je favoriete prinses of kom in je mooiste glitterjurk en laat een gratis glitter tattoo zetten! En,…wat dacht van een ritje in de echte Prinsenkoets? Mis het niet en kom ook!

Het hele programma van zaterdag 26 maart 12:00 – 16:00 uur:

Meet en Greet Prinsessen (Podium nabij Nelson):

Vandaag kun je op de foto met 4 bekende prinsessen. Ze wisselen elkaar af op het podium (regelt het centrum) zodat er telkens 2 prinsessen staan. Uiteraard zorgen we voor bijpassende achtergrondmuziek en een rode loper voor de kinderen die in de rij aan het wachten zijn.

Meet en Greet Winx Club (Prinsenpassage):

Vandaag zijn de fee n van winxclub ook aanwezig tijdens het prinsen en prinsessen event. Fladder je vleugels uit en vlieg naar de meet en greet plek waar deze populaire fee n met alle kinderen op de foto gaan

Assepoesterkoets (Bogaardplein):

Kinderen mogen vandaag een ritje maken in deze prachtige sprookjesachtige roze Assepoesterkoets. De ultieme rit voor ieder kind en een blijvende herinnering.

Glitter Tattoos (Nabij Nelson):

Laat jij ook een bijzondere prinsen en prinsessen glitter tattoo zetten? Het kan vandaag. Kies uit een van de sjablonen en kies een mooie kleur glitter uit. De glittertattoo heb je dagen lang plezier van. Deze activiteit is niet alleen leuk voor meisjes, maar ook voor jongens.

Prinsen en Prinsessen Fotoshoot (Prinsenpassage):

Ga op de foto als prins of prinses. Kies een mooie outfit uit en ga op deo voor het scherm. De foto’s worden opgeslagen en worden na afloop op social media geplaats van het centrum. De foto’s worden voorzien van logo.

Ben jij er ook bij?

Volg de ontwikkelingen
in de BouwApp

Apple Bouwapp - Bogaard stadscentrum
Google Bouwapp - Bogaard stadscentrum