Omgevingsvergunning van Hof van Rijswijk onherroepelijk!

Wij kunnen met trots mededelen dat de omgevingsvergunning van Hof van Rijswijk onherroepelijk is! Dat betekent dat we weer een stap verder zijn voor de realisatie van het project. Echter, heeft de bouwwereld ook een aantal uitdagingen. Het zal je niet ontgaan zijn dat bouwkosten en grondstofkosten door de onzekerheid in de wereld enorm zijn opgelopen. Momenteel wordt er met de beoogde aannemer achter de schermen druk gewerkt om het project haalbaar te maken.

Start verkoop naar verwachting Q3 2022

Door alle huidige uitdagingen, hebben we de keuze moeten maken om de start verkoop uit te stellen tot Q3 van 2022. Als geïnteresseerde van dit project blijf je natuurlijk als eerste op de hoogte van het laatste nieuws. Zodra er meer bekend is over de start verkoop, laten wij je dit uiteraard weten via de nieuwsbrief. Voor nu wenst het verkoopteam je een hele fijne zomer!

Contact

Heb je in de tussentijd vragen over het project? Neem dan contact op met het verkoopteam van Frisia Makelaars. De makelaars staan je telefonisch of per e-mail graag te woord.

Richard Kolk
kolk@frisiamakelaars.nl
+31 70 3420183

Jos van der Ham
vanderham@frisiamakelaars.nl
+31 70 3420113

Volg de ontwikkelingen
in de BouwApp

Apple Bouwapp - Bogaard stadscentrum
Google Bouwapp - Bogaard stadscentrum