Op zondag 21 november brengt Sinterklaas een bezoek aan het Bogaard Stadscentrum. Ook dit jaar slaat de goedheiligman ons winkelcentrum in Rijswijk niet over.  Hem bereikten al mooie berichten over de naamsverandering van het winkelcentrum naar stadscentrum en genoot hij via de webcam van het vernieuwde Bogaardplein dat recent werd geopend.

Sinterklaas en zijn Pieten hebben dan al de nacht doorgebracht in de caravan. Om te voorkomen dat Sinterklaas zich verslaapt nodigen we alle kinderen uit om hem samen met de Pieten wakker te zingen. Dat doen we om 12:00 uur precies! Daarna gaat Sinterklaas met zijn Hoofdpiet en hulppieten tot 16.00 uur een wandeling maken door het stadscentrum. Kinderen en hun (groot)ouders zijn daarbij natuurlijk van harte welkom. De Pietenband zorgt ook dit jaar voor de muzikale (peper)noten. Ben je er ook bij? Meld je dan hier aan op ons Facebook event!

Al eerder kunnen de Rijswijkse kinderen Sinterklaas en zijn Pieten een groot plezier doen. De verkennerpiet Columbus plaatst vanaf 15 november een steigerhouten brievenbus bij de caravan van de Sint. Deze vind je op het pleintje in de Prinsenpassage. Tot en met 4 december kunnen kinderen een tekening, wenskaart of brief voor de Sint in de brievenbus gooien. Zij kunnen daar ook een wens op schrijven. Op de dag dat Sinterklaas jarig is (5 december), kiest de goedheiligman 1 wens uit die vervolgens ook in vervulling wordt gebracht.

Op 4 december vereert ook de zingende Piet Julio het Bogaard Stadscentrum met een bezoekje. Tussen 12:00 en 16:00 uur rijdt hij rond in zijn Pietengolfkar en schallen er uit de geluidsboxen de leukste en hipste Sinterklaasliedjes.

Volg de ontwikkelingen
in de BouwApp

Apple Bouwapp - Bogaard stadscentrum
Google Bouwapp - Bogaard stadscentrum