Voorbereiding

Ter voorbereiding op de sloopwerkzaamheden wordt binnenkort gestart met het plaatsen van een bouwschutting. Meer informatie rondom de uitvoering en planning van deze werkzaamheden lees je hier:

Bouwschutting

Voorafgaand aan de sloopwerkzaamheden komt er een schutting te staan rondom het te demonteren en ontmantelen deel van de Sterpassage. De schutting zorgt ervoor dat de aannemer de werkzaamheden veilig kan uitvoeren en het winkelend publiek en overige gebruikers veilig rondom de bouwplaats kunnen lopen.


Bereikbaarheid
winkels

Alle winkels in Bogaard stadscentrum blijven gewoon bereikbaar. Zowel de hele Prins Johan Friso Promenade als de Prins Willem Alexander Promenade blijven open voor voetgangersverkeer. Hoogvliet en nabij gelegen winkels blijven dus zowel vanaf de Generaal Spoorlaan als via de promenades bereikbaar.

Planning

Vanaf maandag 15 augustus wordt gestart met het plaatsen van tijdelijke bouwhekken. Deze zijn nodig ter voorbereiding op het plaatsen van de definitieve bouwschutting. Binnen de tijdelijke bouwhekken wordt gewerkt aan het aanpassen en verwijderen van de bestrating. Deze voorbereidende werkzaamheden duren 2 weken.

Vanaf maandag 29 augustus wordt in de Steenvoordelaan gestart met het plaatsen van de definitieve bouwschutting. Voor het veilig uitvoeren van de werkzaamheden zijn verkeersregelaars ter plaatse zodat het verkeer in de Steenvoordelaan zo min mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden. Nadat de bouwschutting in de Steenvoordelaan staat, wordt in de Pr. Willem Alexander Promenade en Pr. Johan Friso Promenade de bouwschutting geplaatst. Het plaatsen van de bouwschutting duurt 3 weken.

Bogaard BouwApp

Met de Bogaard BouwApp krijg je berichten over naderende werkzaamheden, de voortgang, meldingen over afwijkende planningen, maar ook de mogelijkheid om te reageren en contact met de uitvoerder op te nemen. De ‘Bogaard BouwApp’ is als volgt te downloaden: 1. Ga naar de appstore om de Bogaard Bouwapp gratis te downloaden. 2. Zoek in de app naar ‘The Orchard’ 3. Open het project en klik op ‘volgen’ 4. Selecteer betreffende doelgroep.

Volg de ontwikkelingen
in de BouwApp

Apple Bouwapp - Bogaard stadscentrum
Google Bouwapp - Bogaard stadscentrum