Interview met Carry Reintjens  (eigenaar) van Beau Belle

Vertel eens iets over de winkel?
Carry: “Beau Belle Schoenmode is een schoenwinkel waar dames- en herenschoenen van de betere merken te koop zijn. We zijn pasvorm gericht. Dat wil zeggen dat we met verschillende leesten werken zodat we de meeste klanten goed kunnen helpen. Bovendien hebben wij vanaf maat 35 voor de dames. Dat hebben niet veel schoenenwinkels.”

Wat maakt het zo leuk om hier te werken?
“We hebben een team van zeven personen. We zijn erg goed op elkaar ingespeeld. Bij ons staat de klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel.”

Waarom is Bogaard stadscentrum jouw stadscentrum?
“Vanaf augustus zijn we 29 jaar gevestigd in de Bogaard. We zaten eerst aan de buitenkant van het centrum aan het Bogaardplein. Maar na de verbouwing hebben we ons gevestigd in de Prinsenpassage waar we ons plekje hebben gevonden.”

Wat is de mooiste of meest bijzondere ervaring in de winkel geweest?
“Er springt niet één moment bovenuit, maar we zijn al jaren blij met de vaste klantenkring die we hebben. Met de meesten van hen hebben we een goede band opgebouwd. Ik hoop dat we met de nieuwe plannen ook weer nieuwe klanten mogen verwelkomen. De nieuwe plannen zorgen er ook voor dat we geen leegstand meer zullen hebben en dat komt het centrum en het winkelen zelf ten goede.”

Wat hoop je dat de transformatie van winkelcentrum naar stadscentrum gaat brengen?
“Er komen nieuwe woningen bij. Ik heb er alle vertrouwen in dat het een mooi stadscentrum wordt met een grote variëteit aan winkels. Ik hoop wel dat er ook wat meer kledingwinkels terugkomen.”