Interview met Jeffrey Karremans van Gildeslager Scholtes

Vertel eens iets over de winkel?

Jan: ”We zitten sinds 2010 in De Bogaard. We zijn een traditionele slagerij met een assortiment heeft dat gericht is op kwaliteit. Wij verkopen huisgemaakte vleeswaren en kant-enklaarmaaltijden. We hebben eerste klas rund-, varkens- en kalfsvlees en ook kip.”

Wat maakt het zo leuk om hier te werken?

“We hebben een familiebedrijf en dat zie je ook terug in De Bogaard. Mijn neef heeft daar eerst gewerkt, maar is nu daar de bedrijfsleider. We werken al twaalf jaar met dezelfde groep, dus met de sfeer bij ons zit het wel goed.”

Waarom is Bogaard stadscentrum jouw stadscentrum?

“In de tijd dat we hier begonnen was het een sterk winkelcentrum met onder meer de V&D, It’s en de Kijkshop. En er was veel aanloop van de kantoren. Maar we moeten vooruit kijken en dan blijft de Bogaard met de nieuwe plannen nog altijd een mooi stadscentrum.”

Wat is de mooiste of meest bijzondere ervaring in de winkel geweest?

“Ieder jaar is het weer mooi te zien hoe druk het is rond de Kerst. Mensen willen nog altijd kwaliteitsvlees hebben en zeker de laatste jaren met de Kerst toen de restaurants dicht waren. Maar ook afgelopen Kerst en die voor corona waren altijd weer een belevenis. Een rij die stond tot de Kruidvat. Dat zien we natuurlijk graag elke dag gebeuren.”

Wat hoop je dat de transformatie van winkelcentrum naar stadscentrum gaat brengen?

“We krijgen heel veel nieuwe bewoners, dus we hopen ook op nieuwe klanten die ons kunnen waarderen. Ik verwacht veel van de plannen. Toch eerst zien dan geloven, maar ik heb er alle vertrouwen in.”