Het gezicht van Bogaard stadscentrum

Salver Qureshi

Gezicht Bogaard stadscentrum

“Sinds ik me kan herinneren ben ik al bezoeker van Bogaard stadscentrum, voorheen In de Bogaard. Mijn mooiste herinnering aan Bogaard stadscentrum is dat ik hier met Kerst of Sinterklaas als kind zijnde met mijn ouders kwam. Ik koester deze herinneringen.
Ik woon nu zo’n 7 jaar in de buurt van het stadscentrum. Het was altijd al een heel fijn stadscentrum, met makkelijk parkeren en we konden met elke vraag terecht bij alle A-merk winkels. Dit is in de loop der jaren wel veranderd, maar ik ben blij te zien dat er goede ontwikkelingen gaande zijn, zoals het bouwen van nieuwe woningen en het laten terugkomen van grotere winkels.
Ik kijk ernaar uit dat Bogaard stadscentrum weer uitnodigend is voor iedereen: met meer groen, meer voorzieningen voor kinderen en leuke activiteiten voor buurtbewoners. Dat we in Bogaard stadscentrum iets fijns hebben om naar uit te kijken en niet hoeven uit te wijken naar andere plekken.
Ik wil het gezicht van Bogaard stadscentrum worden omdat ik een vaste bezoeker ben. Hoe leuk is het om jezelf terug te zien op een billboard! En ook voor mijn kinderen en familie lijkt het me erg leuk dat zij hier rondlopen en wijzen naar weer een mooie uiting: ‘Kijk, dat is papa!’”