Het verhaal van Bogaard stadscentrum

Warm ingebed tussen Den Haag en Delft en centraal gelegen binnen Rijswijk, vind je de Bogaard. Ooit de bakermat van het moderne overdekte winkelcentrum. Een trotse plek, met lef gebouwd en daardoor lange tijd een voorbeeld van vernieuwing. Een plek met een sprankelend, maar ook woelig verleden, waar herhaaldelijke branden zorgden voor neergang, maar ook telkens wederopbouw. Die veerkracht is kenmerkend voor de Bogaard; je ziet en voelt het in de gebouwen en in de mensen. Het zit in haar DNA.

Anno 2021 is de Bogaard wederom het toneel van vernieuwing en wederopbouw. Een plek die inspireert en van betekenis wil zijn voor haar bewoners en bezoekers; die bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven. Waar de Rijswijker nog altijd trots en straks nóg trotser op is. 

In de bruisende Bogaard komen zowel de oude als nieuwe Rijswijkers samen. En stromen bezoekers uit de regio toe. Elk moment van de dag is er immers een reden tot bezoek. Met de voorzieningen van de grote stad en de menselijke maat van een dorp vind je hier het beste van twee werelden. 

Eenmaal in het hart, blijft de Bogaard in het hart. Als ze je geraakt heeft, laat ze je niet meer los. Die passie voel je bij de veelal lokale helden die dagelijks hun best doen om het je naar de zin te maken. Maar ook bij de bewoners, die je mooie verhalen van vroeger vertellen. Terwijl de nieuwkomers zich al snel welkom voelen en hier een thuis vinden. Bogaard is het nieuwe stadscentrum van Rijswijk, waar je plezierig en comfortabel woont, winkelt en verblijft.

Bogaard stadscentrum: levendig, eigentijds, groen.

Bogaard stadscentrum:
een fijne plek om te wonen
en te verblijven, waar je elk
moment van de dag terecht kunt.