Durf jij het aan?!

Natuurlijk is ook dit jaar in Bogaard stadscentrum Halloween te beleven voor klein én groot! Je ziet de pompoenen, de spookjes en de spinnenwebben de komende weken volop, en de leukste accessoires koop je natuurlijk in Jouw winkelcentrum. Zo hebben SoLow, Xenos én Blokker allerlei fantastische accessoires maar kan je natuurlijk ook bij Action en vele andere winkels je engste Halloween artikelen vinden. En die kan je goed gebruiken, want van zaterdag 22 tot en met zondag 30 oktober kan jij het Halloween Spookhuis komen bezoeken.

Het bezoek is helemaal gratis! Je kunt tussen iedere dag van 12:00 tot 16:00 uur het spookhuis in, maar let op: Het Spookhuis is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar mét begeleiding. Vanaf 12 jaar mag je er zelf alleen in!

Op zaterdag 29 oktober maken we het nóg leuker: Je kan je dan helemaal gratis laten schminken, zodat je ’s avonds helemaal in stijl op pad kunt!

Dus trek je Halloween outfit aan en bezoek het Halloween Spookhuis… áls je durft! Je vindt het Spookhuis naast Intertoys en de schminksters zijn o 29 oktober ook in de Prinsenpassage te vinden!

Zien we je gauw?

Volg de ontwikkelingen
in de BouwApp

Apple Bouwapp - Bogaard stadscentrum
Google Bouwapp - Bogaard stadscentrum