Kerstsfeer in Bogaard stadscentrum

***Update***

Vanwege de recente maatregelen zijn de onderstaande activiteiten geannuleerd.

***

In aanloop naar de Kerstdagen is het Bogaard stadscentrum in gezellige kerstsferen gebracht. Gedurende de weekenden is er ook entertainment aanwezig waardoor het winkelen extra gezellig wordt.

Zo komt op zaterdag 11 december een mobiele dj de mooiste kerstliedjes spelen. Op zondag 12 december komt de fietsende huiskamer, geheel in Dickens stijl. Op 18 december komen niemand minder dan Buurman & Buurman, ga jij met hen op de foto?  Op 19 december speelt het winterpaardje haar gezelligste liedjes. Op 22 december komt de Kerstmam persoonlijk langs, natuurlijk samen met Rudolf! Op 23 december lopen de winterse steltlopers door het centrum en op 24 december sluit het Kerstelfje het programma muzikaal af (alle dagen is het entertainment tussen 12 en 16 uur aanwezig).

Naast de aanwezige feestverlichting vind je in de Prinsenpassage nu ook een levensgrote Kerstbeer. Ga jij met deze beer op de foto? Plaats dan jouw foto op socialmedia en tag Bogaard stadscentrum. Je maakt daarmee kans op een mooie prijs! Tot gauw in Bogaard stadscentrum!

Volg de ontwikkelingen
in de BouwApp

Apple Bouwapp - Bogaard stadscentrum
Google Bouwapp - Bogaard stadscentrum