Familie Davids wint de Reischeque t.w.v. € 1.250,00 

Wekenlang hebben duizenden deelnemers meegedaan aan de Bogaard Vakantie Winweken. Van 16 mei  tot en met 26 juni konden bezoekers door een aankoop vanaf 10 euro bij een  van de ondernemers in het Bogaard stadscentrum kans maken op honderden mooie prijzen.

Bij aankoop ontving de klant een voucher met een unieke code, via de website van Bogaard stadscentrum kon men zien of deze code een van de winnende loten was, waarna de prijs opgehaald kon worden bij de desbetreffende winkel.  Er waren onder meer cadeaubonnen van de winkels te winnen en je kon meerdere malen meedoen aan de Winweken.

Gedurende de actieperiode zijn er honderden bezoekers van Bogaard stadscentrum in het zonnetje gezet met een mooie prijs. De hoofdprijs, een TUI-reischeque ter waarde van € 1.250,00 werd gewonnen door Familie Davids uit Wateringen.

De cheque werd overhandigd door Helene Baks (Tui, uiterst links op de foto) en Dennis Jasper (ondernemersvereniging, uiterst rechts op de foto). “Ik kon het eerst niet geloven en riep direct mijn vrouw erbij, nadat we contact hadden opgenomen begonnen we het te beseffen, wat een mooie prijs”, vertelt de heer Davids. “Dit komt ons heel goed uit, we zijn net een paar jaar met pensioen”, voegt mevrouw Davids toe. Op de vraag of zij nog weten waar de winnende voucher is ontvangen antwoordden zij volmondig: “Jazeker, bij MOON. We gaan zometeen even een gebakje brengen!”

 Wij danken alle deelnemers en wensen iedereen een fantastische zomer toe met veel vakantieplezier in binnen-of buitenland.

Volg de ontwikkelingen
in de BouwApp

Apple Bouwapp - Bogaard stadscentrum
Google Bouwapp - Bogaard stadscentrum