Het gezicht van Bogaard stadscentrum

Bernadet Bovelander

Gezicht Bogaard stadscentrum

“Ik woonde vanaf mijn geboorte tot mijn 20e in Rijswijk en kwam super veel in In de Bogaard in die tijd. Dit is een nostalgische plek voor mij. Vooral de kermis op het Bogaardplein is mij altijd bijgebleven; een groot spektakel waar iedereen naartoe kwam en veel te doen en te beleven was.
Mijn tweelingzus was de eerste van ons die een baantje had. Ze werkte bij La Place (V&D), waar ik dan vaak langsging om duimen op te steken, om aan te moedigen dat ze het goed deed. In haar pauze aten we dan een broodje samen.
Ik ben blij dat er veel gedaan wordt om Bogaard stadscentrum nieuw leven in te blazen. Ik vind dat Rijswijk een leuke plek verdient waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, leuke dingen kunnen doen, kunnen winkelen of een koffietje kunnen drinken.
Ik kom hier nu vooral terug voor de kapper, maar ik kijk ernaar uit om weer activiteiten bij te wonen, een lekker hapje te eten en weer mensen te ontmoeten in Bogaard stadscentrum.
Ik vind het leuk om het gezicht van Bogaard stadscentrum te worden omdat ik graag meewerk aan het vernieuwen van het gebied. Om het zo een nog leukere plek te maken voor bezoekers om elkaar te ontmoeten en leuke dingen te kunnen doen. Dus als ik zo mijn steentje kan bijdragen dan doe ik dat graag!”