Bogaard stadscentrum

Bogaard is de naam van jouw nieuwe stadscentrum. Met het Masterplan uit 2019 als onderlegger en een gezamenlijke proces van ondernemers, gemeente en eigenaren is in september 2021 gestart met de transformatie van winkelcentrum naar stadscentrum. Bogaard wordt een levendig, eigentijds en groen stadscentrum, met de voorzieningen van de grote stad en de menselijke maat van een dorp, waar jong en oud uit de regio samenkomt en samenleeft. Gezellig en vertrouwd. Een plek die inspireert en van betekenis wil zijn voor haar bewoners en bezoekers.

Eenmaal in het hart, blijft Bogaard in het hart. Dat gegeven heeft ervoor gezorgd dat bijna elke Rijswijker, bezoeker, bewoner of ondernemer wel een eigen verhaal heeft over Bogaard. Verhalen vol trots, die ervoor gezorgd hebben dat Bogaard een begrip is geworden. Tijd om nieuwe verhalen toe te voegen.

Heb jij een bijzonder verhaal, een herinnering of een anekdote over ons stadscentrum dat je graag wil delen? Kijk dan onder Jouw Bogaard en stuur ons jouw verhaal. Je kunt hier tevens verhalen van andere bewoners en bezoekers lezen. Zo kijken we samen terug op een mooi verleden en blikken we vooruit naar een fantastische toekomst!