Jouw thuis

De komende jaren transformeert Bogaard stadscentrum naar een levendig, eigentijds en groen stadscentrum. De Terp en de Sterpassage maken plaats voor woningen, pleinen, parken, winkels en sociaal maatschappelijke voorzieningen. Rond de 30.000 m2 aan retail wordt omgezet naar hoognodige woningen en aanvullende maatschappelijke functies. In totaal worden er circa 2.500 woningen aan het stadscentrum toegevoegd.

Er komt een grote diversiteit aan woningen, die verschillende toekomstige bewoners zal aanspreken. Moderne appartementen met alle comfort van deze tijd. Veel licht en ruime balkons. Met een legio voorzieningen direct naast de deur waar je elk moment van de dag terecht kunt. Bogaard stadscentrum wordt een plek waar je graag wil wonen.

Wonen in een gezonde omgeving
Om de leefbaarheid te vergroten krijgt duurzaamheid een belangrijk rol bij de ontwikkeling van de woningen en het gebied. Er worden parkjes en pleinen gecreëerd zodat er aangename plekken zijn om te vertoeven en de woningen worden voorzien van begaanbare groene daken en binnentuinen.

Bogaard stadscentrum wordt een plek waar je graag wil wonen.

Wil jij wonen in Bogaard stadscentrum? Kijk dan snel op de woningpagina of er een geschikte woning voor jou tussen zit.