Interview met Nathalie Thans van Cosmo Hairstyling

Vertel eens iets over de winkel?

Leen: “Cosmo Styling is een landelijk bekend concept. Wij zijn nu als dames- en herenkapper dertig jaar gevestigd in de Bogaard. We zijn een gemengde kapsalon met als specialisme colouring het verven van haar.”

Wat maakt het zo leuk om hier te werken?

“We hebben nu zes medewerkers waaronder mijn vrouw Nathalie. Wij hebben ook een vestiging in Rotterdam. Het merendeel van het personeel zijn dames die al meerdere jaren bij ons werken in Rijswijk. We zijn ook blij dat er momenteel een heer bij ons werkt”

Waarom is Bogaard stadscentrum jouw stadscentrum?

“Het is nu misschien even wat minder met de verbouwing, maar we weten zeker dat er snel en zeker over een paar jaar een mooi, fris en up-to-date stadscentrum staat. We hebben door de financiële crisis en corona veel leegstand om ons heen gezien, maar de gemeente is daadkrachtig te werk gegaan met de nieuwe plannen waar ik alle vertrouwen in heb.”

Wat hoop je dat de transformatie van winkelcentrum naar stadscentrum gaat brengen?

“Ik verwacht dat ik door de nieuwe bewoners meer klandizie ga krijgen buiten de trouwe klantenkring die we al hebben. Het winkelcentrum is in 2025-2026 klaar. In 2026 vieren we ons 25-jarig jubileum. Cosmo zit er dan 30 jaar. Nathalie heeft er eerst gewerkt als bedrijfsleidster en in 2000 hebben we de zaak overgenomen van de toenmalige franchiser die toen met pensioen ging.”